Kennismaken?

Naast het coachingsprogramma en de professionaliteit van de coach, is ook de klik tussen jou en mij belangrijk. We gaan tenslotte samenwerken. Laten we dus kennismaken.

Contact

Jorkootch

Jorkos Vermeulen

 

Neem contact op

7 + 10 =

Wat veel mensen willen weten

Kan coaching via mijn werkgever?

Dat is mogelijk indien jouw werkgever bijvoorbeeld een opleidings- en/of ontwikkelingsbudget heeft waarvan je gebruik kunt maken.

Wordt coaching vergoed?

Bij enkele zorgverzekeraars wordt een coachingstraject vergoed als aanvullende verzekering. Raadpleeg dus je polisvoorwaarden.

Wat mag ik verwachten?

Een coachingstraject is op maat. We stellen naar aanleiding van jouw behoeften een plan van aanpak en opdrachtbevestiging op en houden ons daaraan.

Wat als ik een afspraak mis?

Mocht het zo zijn dat je door ziekte een afspraak mist of door andere omstandigheden onze afspraak niet kunt nakomen en mij daarvan tijdig op de hoogte stelt, dan kunnen we de afspraak verzetten. Hiervoor dient de afspraak niet binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak te worden afgezegd.

Kan ik langer gecoacht worden?

We stellen een plan van aanpak op en evalueren dat. Mocht je graag langer gecoacht willen worden, dan zullen wij na de evaluatie bekijken waar je op dat moment staat en hoe ik je verder kan helpen.